ELEKTRIKER NÆR ANSAGER

Bjarne Lauridsen ApS er løsningen for dig, som mangler en erfaren og serviceminded elektriker i nærheden af Ansager!

Bjarne Lauridsen ApS udfører elektrikeropgaver inden for alt lige fra industri, landbrug til reparation af diverse former for installationer – og har gjort det siden 1. maj 1984. Med udgangspunkt i og omkring Ansager løser vi både små og store problemer for private.

Vi er eksperter i alt lige fra udskiftning af gamle installationer og målertavler til reparation af vaskemaskine, opvaskemaskine og komfur. Vores elektrikere kan desuden være behjælpelige med installation af nyt køkken eller badeværelse.

Vi hjælper med dine bygningsprojekter

Skal du bygge eller renovere hus? Så står vi klar til at hjælpe med alt el-arbejde. Vi besøger dig også gerne med et uforpligtigende tilbud med henblik på de bedste elektrikerløsninger henvendt til både dit byggeri og behov.

Vores elektrikerfirma nær Ansager har også stor erfaring med opgaver i forbindelse med bygning og renovering af sommerhuse. Vi har gennem årene lavet adskillige elektrikeropgave langs den jyske vestkyst.

Derudover har vi også gennem alle årene haft et godt og trofast samarbejde med mange af de lokale landbrug i og omkring Ansager. Landbrugsbranchen har igennem de seneste 30 år været igennem en stor transformation, hvor vi løbende har tilpasset os den teknologiske udvikling samt kundernes behov.

Elektriker med sans for kvalitet og udvikling

Hos Bjarne Lauridsen ApS går vi meget op i at udvikle os med tiden. Vi tager løbende på kurser og holder os derfor hele tiden opdateret med de nyeste teknologiske tiltag samt regelsæt. På den måde sikrer vi, at vores kunder får udført et ordentlig stykke arbejde, der følger med tiden.

Vores elektrikere lægger desuden stor vægt på høj kvalitet og god service, så vores kunder altid kan sende os tilfredse ud af døren igen. Det er noget, vi kan mærke i vores trofaste kundekreds.

Kontakt os i døgnets 24 timer

Vores elektrikerfirma nær Ansager har 24 timers vagtservice, og du kan derfor altid kontakte os på 40332160 eller 75292160. I weekenderne vil telefon blive viderestillet til en fælles vagtordning, der primært dækker Varde, Grinsted og Ølgod-området.
Bjarne Lauridsen ApS er medlem af elinstallatørernes forening Tekniq.
CVR nummer 17888943