ELEKTRIKER NÆR ØLGOD

Hos Bjarne Lauridsen ApS i nærheden af Ølgod står vores erfarne elektrikere klar til at hjælpe med lige præcis dine behov!

Siden 1984 har Bjarne Lauridsen ApS nær Ølgod udført elektrikeropgaver inden for alt lige fra industri og landbrug til diverse former for elinstallationer og reparationer. Der er ingen opgaver, der er for store eller små. Vi følger tidens udvikling og garanterer dig elektrikerarbejde af højeste kvalitet.

Kvalitet og god service

Selvom vi er et rutineret og erfarent elektrikerfirma, følger vi altid med tidens udvikling. Vi tager derfor løbende på kurser for at holde os opdateret med de nyeste teknologier og regelsæt. På den måde sikrer vi, at du får udført elektrikerarbejde af bedste kvalitet.

For hos Bjarne Lauridsen ApS vægter vi kundens tilfredshed højest. Vi går derfor meget op i at give dig en god og venlig service, så du ikke kun får et godt og solidt elektrikerarbejde, men også en behagelig oplevelse.

Elektrikeropgaver til dine behov

Står du og skal til at bygge eller renovere hus? Så lad os hjælpe dig med alt el-arbejde. Vores elektrikere kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde frem til den bedste elektrikerløsning til lige præcis dit byggeri og behov.

Vores elektrikerfirma i nærheden af Ølgod har ligeledes gennem årene haft et godt og trofast samarbejde med de mange lokale landbrug. Denne branche har ændret sig meget gennem de seneste 30 år, og vi har hver gang formået at tilpasse os kundernes behov samt den teknologiske udvikling.

Kontakt os allerede i dag

Du kan kontakte Bjarne Lauridsen ApS i døgnets 24 timer. Ring på 40332160 eller 75292160 og hør om dine muligheder eller få svar på dine spørgsmål. Det koster ingenting. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bjarne Lauridsen ApS er medlem af elinstallatørernes forening Tekniq. CVR nummer 17888943