ELEKTRIKER I SKOVLUND

Står du og mangler en elektriker i nærheden af Skovlund? Så er Bjarne Lauridsen ApS løsningen for dig

 

Bjarne Lauridsen har arbejdet som autoriseret elinstallatør siden 1. maj 1984. Med udgangspunkt i Skovlund mellem Varde og Grindsted udføres elektrikeropgaver indenfor alt lige fra landbrug, industri samt til reparation af alle former for installationer.

 

Bjarne Lauridsen ApS løser både små og store opgaver for private. Vi har ekspertisen indenfor alt. lige fra at udskifte gamle installationer og målertavler, over reparationer af vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur osv. Derudover kan vi også være behjælpelige med installation af nyt køkken eller badeværelse samt opsætning af lovpligtige HPFI-relæer.

 

Elektriker til dine behov

Hvis du skal bygge hus eller renovere er vi også behjælpelige med alt el-arbejde her. Vi kommer også gerne ud og giver et uforpligtigende tilbud i forhold til de bedste el-installationsløsninger henvendt til netop dit byggeri og dine behov.

 

Derudover har vi gennem alle årene bygget og renoveret sommerhuse, primært langs den jyske vestkyst, ligesom der også ydes service i disse områder.

 

Vi har ligeledes gennem alle årene haft et godt og fast samarbejde med mange af de lokale landbrug i og omkring Skovlund. Det er en branche, som har været igennem en meget stor transformation i løbet af de seneste 30 år, og gennem alle årene har vi formået at tilpasse os kundernes behov og adopteret den teknologiske udvikling.

 

Elektrikeropgaver med fokus på kvalitet og den teknologiske udvikling

Hos Bjarne Lauridsen ApS i Skovlund sørger vi for at følge med tiden, og udvikle os med tiden og de nye tiltag der kommer. Derfor tager vi på kurser for at holde os opdaterede på de nyeste teknologiske indtog samt de nye regelsæt der kommer. Dette gør vi naturligvis for at kunne sikre vores kunder et ordenligt og sikkert udført stykke arbejde, som følger med tiden.

Vores kunder er vigtige for os, så derfor lægger vi naturligvis stor vægt på, at kvaliteten af vores arbejde er i højsædet, og samtidig at servicen er i top over for vores kunder, hvilket også ses afspejlet i vores trofaste kundekreds.

Hvorfor skal du vælge os?

Du skal vælge os da vi er et lille elektrikerfirma i nærheden af Skovlund, som sætter den personlige kontakt i højsædet. Vi kan yde den bedste kundekontakt og dermed garantere at servicen er i top, hver gang du får el-arbejde udført af os.

Firmaet har 24 timers vagtservice og kan altid kontaktes på 40332160 eller 75292160. I weekenden vil telefonen dog blive viderestillet til en fælles vagtordning, som primært dækker Varde, Ølgod og Grindsted-området.

Bjarne Lauridsen ApS er medlem af elinstallatørernes forening Tekniq.

CVR nummer 17888943