ELEKTRIKER NÆR TISTRUP

Står du i Tistrup og mangler en erfaren elektriker med sans for kvalitet og service? Så er Bjarne Lauridsen ApS løsningen for dig!

Hos Bjarne Lauridsen ApS er kunden i centrum. Med udgangspunkt nær Tistrup stræber vi altid efter at udføre elektrikerarbejde af bedste kvalitet, som både følger den teknologiske udvikling og kundernes ønsker og behov.

Elektrikeropgaver af enhver slags

Der er ikke nogen opgaver, der er for store eller små. Vores elektrikere kan være behjælpelige med alt lige fra diverse former for installation og reparation i det private hjem til opgaver inden for industri.

Vi har også mange års erfaring med landbrugsbranchen, som har været igennem en større transformation i løbet af de seneste 30 år.

Hos Bjarne Lauridsen ApS nær Tistrup hjælper vi også til med vores ekspertise, hvis du er ved at bygge eller renovere hus eller sommerhus. Vores elektrikere kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig og dit byggeri.

Kvalitet der følger med tiden

Teknologien udvikler sig hele tiden. Det er vi meget bevidste om i Bjarne Lauridsen ApS. Derfor tager vi løbende på kurser, så vi kan holde os opdateret med den nyeste teknologi og regelsæt. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid får udført elektrikerarbejde af højeste kvalitet.

Vores kunder er nemlig det allervigtigst for os. Derfor stræber vi hele tiden efter, at servicen er i top, så begge parter er tilfredse, når vores elektrikere går ud af døren igen. Det er noget, der kan afspejles i vores trofast kundekreds.

24 timers vagtservice i Tistrup og omegn

Du kan til enhver tid komme i kontakt med vores elektrikere i og omkring Tistrup. Vores firma har nemlig 24 timers vagtservice og kan altid kontaktes på 40332160 eller 75292160. Så tøv endelig ikke med at ringe til os, hvis du har henvendelser eller spørgsmål!

Telefonen vil i weekenden blive viderestillet til en fælles ordning, som dækker primært Ølgod, Varde og Grindsted-området

Bjarne Lauridsen ApS er medlem af elinstallatørernes forening Tekniq. CVR nummer 17888943